dimarts, 15 de maig del 2012

Sessió 12: Nova ferramenta per la consulta dels rebuts de la nòmina / Edilim

Mètode 1: Amb certificat digital i fent clic en la figura

Mètode 2: Sense amb certificat digital
Nova ferramenta que permet un accés més senzill.

Cal accedir a la següent URL:  https://appweb.edu.gva.es/SID/   i identificar-se amb qualsevol dels 3 mètodes disponibles (que són els mateixos que s’utilitzen per a accedir a E-Clau):

1.- Usuari i contrasenya d’ÍTACA

2.- Usuàries i dades: l’usuari es correspon amb el seu NIF complet i ha d’omplir dos dades referents a la data de naixement i als sis últims dígits del compte bancari en la qual se li ingressa la nòmina.

3.- Certificat Digital: pot ser el certificat digital d’empleat públic, el certificat digital de ciutadà o el DNI electrònic.

A l’accedir, únicament s'haurà de seleccionar el mes i l’any del rebut de nòmina a consultar. Automàticament es generarà un rebut en format .pdf que podrem guardar o imprimir.
Si, les dades que figuren en rebut presenten alguna irregularitat, ho podem notificar per correu electrònic a:admin_signo@gva.es  o posant-se en contacte amb el servici de nòmines de les Direcció Territorial de València.
_______________________________________________________________________________

 EdiLIM 
EdiLIM és un programa que permet la creació de llibres interactius multimèdia. Cada pàgina d'aquest llibre pot ser una interacció. El resultat final és un arxiu HTML i un arxiu Flaix *SWF relacionat que poden publicar-se en Internet. Es tracta d'una eina d'autor assequible al professorat per al disseny de seqüències didàctiques i objectes d'aprenentatge.





Recursos Educalim
  1. Creació d'un llibre amb EdiLIM         Activos: mascotas.zip (257 Kb)
  2.  Taller de libros Interactivos multimèdia